Mixsoon daugiafunkcinio intensyviai drėkinančio balzamo-pieštuko sudėtyje yra sojų pupelių aliejaus, kuriame gausu amino rūgščių, baltymų ir vitaminų, padedančių stiprinti odos apsauginį barjerą išvengti drėgmės praradimo.
Simondsijų (jojobos) aliejus kartu su 240 valandų fermentuotais šešiais augalinės kilmės ekstraktais aprūpina odą maistinėmis medžiagomis ir giliai drėkina, o sudėtyje esantis α-bisabololis turi šviesinantį poveikį ir suteikia odai lygumo.
Drėkinamasis balzamas lengvai tepasi ant odos, greitai įsigeria ir nepalieka lipnumo pojūčio. Siekiant dar didesnio drėkinamojo poveikio, balzamą galima sluoksniuoti kelis kartus ir net naudoti ant makiažo.
Savybės:
- Mažą pieštuką patogu nešiotis rankinėje ar kišenėje, pasiimti į keliones
- Aplinkai draugiška ir tvari pakuotė
Naudojimas: lengvai užtepkite balzamo ant sausesnių odos vietų. Balzamą galima naudoti lūpoms, ant veido ir kaklo odos, paakių srityje, ant sausos alkūnių ar kelių odos.
Gamintojo šalis: Pietų Korėja
Sudėtis: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Octyldodecanol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Microcrystalline Wax, Diisostearyl Malate, Macadamia Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters Behenate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Synthetic Wax, Polyethylene, Polymethylsilesquioxane, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsequioxane Crosspolymer, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sorbitan Olivate, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Monascus Extract, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Macadamia Intergrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Bisabolol, Tocopherol, Moringa Oleifera Seed Oil, Lactococcus Ferment Lysate, Lactobacillus/Acerola Cherry Ferment, Lactobacillus Ferment, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment, Leuconostoc/Radishroot Ferment Filtrate, Bifida Ferment Filtrate, Dehydroacetic Acid
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.